Söderberg & Partners Securities AB

2.27 av 5 - 40 röster

Ranking
#49

Beskrivning

Söderberg & Partners Securities AB (hädanefter "Söderberg & Partners") är ett bolag inom koncernen PO Söderberg & Partner AB som grundades år 2004 av nio analytiker som då lämnade Carnegie Investment Bank. Vi placerar Söderberg & Partners i kategorin Försäkringsförmedlare, men också i kategorin Privatbank/Fondkommissionär, då även det är en del av Söderberg & Partners erbjudande.

Detaljerade betyg

 • Information
  2.06 av 5
 • Support
  2.06 av 5
 • Värde
  2.12 av 5
 • Enkelhet
  2.87 av 5
 • Transparens
  1.68 av 5

Senaste inläggen

Visa alla

Robotrådgivning

Just nu finns det ingenting inom finansindustrin som är hetare än så kallad robot rådgivning (eng. robo-advice). Alla vill ha en del av kakan. Men vad är det egentligen? Och vad innebär det för... Läs mer

Vad du måste veta om "oberoende rådgivning"

Har du någon gång sökt finansiell rådgivning och hamnat hos någon som kallar sig för ”oberoende aktör” eller säger att all deras rådgivning är ”oberoende”? Det har hänt många. Det ... Läs mer

Sparande är svårt. Låt oss hjälpa dig.

Vi har startat Pluro för att du som funderar på att ingå ett avtal eller fatta ett beslut relaterat till sparande ska få tillgång till bättre och oberoende information och inte behöva fästa di... Läs mer

Spartjänster

Övriga tjänster

 • Skattejuridik & Familjejuridik
 • Entreprenörstjänster

Prisinformation m.m.

Tjänst Årlig avgift* Minimikapital*
Diskretionär Förvaltning 1,50 % 3 000 000 SEK
Traditionell Rådgivning 1,50 % 3 000 000 SEK
Pensionsrådgivning och Försäkringsrådgivning 1,75 % + 5 000 SEK
Courtageavgiftsklass $$$
Öppen arkitektur

Söderberg & Partners Securities AB erbjuder öppen arkitektur.

* Informationen om årlig avgift resp. minimikapital är för de flesta aktörer information som medarbetare från Pluro har fått i egenskap av intresserade potentiella kunder. Sådana aktörer har sedan erbjudits möjlighet att granska och revidera insamlad information. Majoriteten av aktörerna har individuell prissättning och de priser/krav som aktören slutligen erbjuder en kund kan vara både lägre och högre än vad som anges här.

Recensioner

(11 st.)
 • Lita aldrig på deras ”rådgivare”
   - 1 av 5

  Jag blev 2018 rekommenderad att placera min pension i fonden ”Proaktiv 75”. Vad som inte framgick under den så kallade konsultationen var att den säljs av "rådgivare" som passar på att sälja sina egna fonder. Fonden är inget annat än till för att lura av okunniga småsparare pengar! Fonden är svartlistad och utdömd morningstar.

  Av Jessica för 3 år sedan

 • Vad betalar jag ens för?
   - 1 av 5

  Hutlösa avgifter. Träffar min rådgivare (som jag blev tvingad av mitt jobb att ta ett möte med) var tredje år men det är skitsvårt att flytta pengarna till någon annan så det har bara inte blivit av. Ska ta tag i det snart.

  Av Calle för 6 år sedan

 • Dålig uppföljning
   - 1 av 5

  S&P var arbetsgivarutsedda tjänstepensionsrådgivare på min arbetsplats. Över min tid på arbetsplatsen (knappt 10 år) träffade jag dem fyra gånger. Trots det tog de en årlig rådgivningsavgift varje år. Avkastning högst medelmåttig.

  Av Adam A. för 6 år sedan

 • Visa alla

Kontaktinformation

Besök hemsidan

Typ av aktör

Privatbanker vänder sig generellt till kunder med ett större placeringsbart kapital. Privatbanker tillhandahåller typiskt sett rådgivning från en fysisk person och de störra privatbankerna har ofta (likt universalbankernas Private Banking-avdelningar) ett antal kringtjänster som ett led i sitt erbjudande.

Försäkringsförmedlare tillhandahåller förmedling av försäkringar och erbjuder normalt sett rådgivning från en fysisk person inför valet av försäkringslösning.

Kontorsorter