Waizer AB

4.2 av 5 - 5 röster

Ranking
#26

Beskrivning

Waizer grundades 2016 och fick sitt tillstånd att bl.a. bedriva s.k. diskretionär portföljförvaltning den 17 juni 2016. Bolaget lanserade sin tjänst i augusti 2017. Vi placerar Waizer i kategorin Robotrådgivare.

Detaljerade betyg

 • Information
  4 av 5
 • Support
  4 av 5
 • Värde
  4.25 av 5
 • Enkelhet
  4.75 av 5
 • Transparens
  4 av 5

Senaste inläggen

Visa alla

Robotrådgivning

Just nu finns det ingenting inom finansindustrin som är hetare än så kallad robot rådgivning (eng. robo-advice). Alla vill ha en del av kakan. Men vad är det egentligen? Och vad innebär det för... Läs mer

Vad du måste veta om "oberoende rådgivning"

Har du någon gång sökt finansiell rådgivning och hamnat hos någon som kallar sig för ”oberoende aktör” eller säger att all deras rådgivning är ”oberoende”? Det har hänt många. Det ... Läs mer

Sparande är svårt. Låt oss hjälpa dig.

Vi har startat Pluro för att du som funderar på att ingå ett avtal eller fatta ett beslut relaterat till sparande ska få tillgång till bättre och oberoende information och inte behöva fästa di... Läs mer

Prisinformation m.m.

Tjänst Årlig avgift* Minimikapital*
Robotrådgivning 0 500 SEK
Övrig information

Waizer erbjuder för närvarande den diskretionära förvaltning som Waizers automatiserade rådgivningsverktyg genomför gratis.

Öppen arkitektur

Waizer AB erbjuder öppen arkitektur.

* Informationen om årlig avgift resp. minimikapital är för de flesta aktörer information som medarbetare från Pluro har fått i egenskap av intresserade potentiella kunder. Sådana aktörer har sedan erbjudits möjlighet att granska och revidera insamlad information. Majoriteten av aktörerna har individuell prissättning och de priser/krav som aktören slutligen erbjuder en kund kan vara både lägre och högre än vad som anges här.

Recensioner

(1 st.)
 • Billigt och bra
   - 5 av 5

  Perfekt om man inte har så mycket tid att följa marknaden hela tiden men ändå vill ha en bra investeringsportfölj. Det var också snabbt och smidigt att komma igång. Verkar vara den bästa robotrådgivaren på marknaden för tillfället.

  Av Lat sparare för 5 år sedan

Kontaktinformation

Besök hemsidan

Typ av aktör

Robotrådgivare tillhandahåller automatiserad rådgivning baserad på information lämnad av kunden på en hemsida/applikation. All interaktion sker digitalt. Kundkapitalet investeras huvudsakligen i s.k. börshandlade fonder ("ETF") och även i traditionella fonder.

Kontorsorter